Hotel Ibis Styles Kortrijk Expo

Hotel Ibis Styles Kortrijk Expo in Kortrijk (West-Vlaanderen) is echt ideaal gelegen: dicht bij de afrit van de E17, maar twee kilometer van het centrum van Kortrijk en amper een halve kilometer verwijderd van Kortrijk XPO. Maar ook Ieper, Brugge en Lille zijn in maximaal dertig minuten te bereiken!

Bij Ibis Styles Kortrijk Expo kunt u op elk moment van het jaar terecht. Gelegen in het groene en rustige industriegebied Kennedy Park bieden we u veel parkeerplaats op ons ruim parkeerterrein, het restaurant Exky, een knusse bar, een zonnig terras en een business corner.

 

Aan onze receptie wordt u dag en nacht verder geholpen door onze meertalige medewerkers. Ieder van onze 75 kamers heeft een eigen badkamer met bad en douche, een flatscreen tv en gratis wifi. In het hotel zijn ook speciale voorzieningen voor mindervaliden.

Hotel Ibis Styles Kortrijk Expo is ook perfect uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten. Wij bieden u drie multifunctionele vergaderruimtes voor conferenties, seminars en vergaderingen.

 

De capaciteit van de vergaderzalen loopt van minimaal 16 tot maximaal 200 personen (afhankelijk van de opstelling). Er is op aanvraag diverse apparatuur beschikbaar zoals videoconferencing, overheadprojectors en wifi.

 

 

 

U kunt betalen met de kaarten van Visa, American Express, Diners Club en Eurocard.

Reserveer uw kamer in hotel Ibis Styles Kortrijk Expo!